I vdekur për 48 orë,prifti “ka parë Zotin” dhe ai është i gjinisë femërore

0

John Micheal O’neal është 71 vjeçar.Me profesion prift.Ne fundin e muajit janar ai pëson nga një sulm në zemër dhe për 48 orë zemra e tij pushon së funksionuari.Mjekët ia kthejnë të rrahurat e zemrës pas plot 48 orësh që u deklarua si i vdekur.

Prifti John Micheal O’neal ka kujtime të shumta gjatë 48 minutave të vdekjes së tij klinike.I rrethuar nga një dritë e pakalueshme,ai tregon se ka pasur përshtypjen që ka dalur nga trupi i tij,dhe ka përjetuar një ndjenjë të madhe dashurie.Ai shkon edhe më larg duke thënë se e ka takuar Zotin,”një figurë e ngrohtë e nënës.Prezenca e saj ishte diçka e pafund dhe tepër inkurajuese”,thotë prifti katolik.”Ajo kishte një zë të butë, të qetë dhe prania e saj ishte sikur prania e një nëne.Fakti që Zoti është një grua e jo një burrë nuk më shqetëson:ajo ishte gjithçka kisha menduar,bile edhe më tepër”./Online/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here