I tradhëtuari “romantik”

0

Në aeroportin e Melbourne në Austral i dashuri e priste me një pankartë ku shkruhej me shkronja shtypi: “E di që më ke tradhëtuar”.

Fotoja u bë nga një vajzë e pranishme e cila menjëherë e postoi në profiling e saj në Twitter, me komentin: “Sot në aeroport. Po priste të dashurën që e kishte tradhëtuar…DHE UNË VDIQA FARE! (Nga të qeshurat)”.

Fotoja në pak kohë, akumuloi plot 76 mijë like dhe më shumë se 24 mijë retweet.

‘I tradhëtuari romantik’ u kthye në mbret të rrjetit me propozime ngushëlluese, ku ndër të tjera ishte edhe : “Jepini numrin tim”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here