I riu nga Maqedonia me një gotë ujë e fiton një mercedes të ri

0

Një djalë nga Maqedonia, i cili për një kohë të gjatë jeton në Gjermani ka pësuar një aksidentë të rëndë me disa thyerje të brinjëve dhe dëmtime tjera në trup.

Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë në plakë.

Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuar Davidit që ta thirr motrën medicionale për ti mbushur një gotë me ujë. Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me plakën gjermane.

Ditën kur shtetasi Maqedonisë është dashur ta lëshoj spitalin, motra medicionale i ka thënë se duhet ta vizitoj plakën. Në takimin e fundit me të ajo i ka dhënë një zarf në të cilën në shenjë falënderimi i ka dhuruar një mercedes të ri, të cilin e ka marrë nga salloni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here