I punësuari në një morg deklaron se ka pasur marrdhënie seksuale me kufomat femra

0

Sharkur Lucas i punësuar në një morg në Gana ka deklaruar se kishte vazhdimisht marrdhënie seksuale me kufomat të gjinisë femra dhe se kjo ishte “pjesë e punës ” së tij.Ai ishte i punësuar në spitalin Korle Bu Teaching  dhe se në jetën e përditshme jasht orarit të punës nuk kishte “fat” me femrat shkaku i profesionit të tij në morg.Nekrofilia për të është pjesë e profesionit.”Kjo është pjesë e profesionit,dhe për të qenë nekrofil fillimi është i vështirë”.Në pyetjen që iu shtrua se “mos keni probleme mendore” ai përgjigjet thjesht dhe gjakftohtë:”unë jam mirë zotëri,shumë mirë”!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here