I pakënaqur me kontratën e punës ia thyen derën pundhënësit

0

Një mosmarrëveshje rreth kontratës së punës në Klinë ka rezultuar me konflikt dhe puna ka shkuar deri në polici. Me këtë rast është arrestuar qytetari i cili si pasojë e mosmarrëveshjes rreth kontratës së punës, e ka dëmtuar derën kryesore dhe disa orendi në lokalin e pundhënësit. Me vendim të prokurorit ky qytetar është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here