I ngordhë lopa, fermeri e çon atë të ngordhur te dera e AUV-it

0

Një fermer si shenjë proteste ka vendosur një gjedh të ngordhur para oborrit të AUV, pretendon se kafsha ishte e sëmurë.

Trupi i një kafshe të ngordhur po qëndron në oborrin e Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë.

Fatmir Gashi i cili fermer këtë kafshë e solli këtu në shenjë proteste për gjithë 13 gjedhet që i ngordhën gjatë këtij viti

Ai pretendon se nuk janë kryer inspektimet e duhura në kufi dhe se gjedhet që ai ka blerë kanë qenë të sëmura.

Tutje ai thotë se ato i kanë kushtuar shumë humbje fermës së tij prandaj kërkon nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që të ia kompensojnë dëmin e shkaktuar.

Por këtyre akuzave iu përgjjgjet Lamir Thaqi zëdhënës në AUV.

Thaqi thotë se janë kryer që të gjitha procedurat dhe kontrollat sipas ligjit.

Trupi i kafshës së ngordhur ka qëndruar për disa orë në oborrin e AUV.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here