I ndjekë me sopatë nxënësit dhe mësimdhënësit në oborrin e shkollës

0

Një qytetar me të meta psikike nga Komuna e Suharekës i ka tmerruar nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës në fshatin e tij. Policia e Kosovës ka bërë me die sot se një ditë më parë ky qytetar ka hyrë me sëpatë brenda oborrit të shkollës së fshatit dhe i ka ndjekur me të nxënësit dhe mësimdhënësit. Ky person më pas me vendim të prokurorit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here