I mllefosur,i akuzon shoferët e autobusëve për trathti (video)

0

Një video po bënë gjiron nëpër rrjetet sociale.Një i ri thërret imigrantët ilegal në stacion të autobusëve duke i lutur të mos shkojnë,ndërkohë shan shoferët e autobusëve dhe pronarët e agjensive turistike duke i akuzuar për trathti.

Edhe sonte autobusët në drejtim të Serbisë janë  stërmbushur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here