I mbante në shtëpi dhe i detyronte të vidhnin për të

0

Policia e Kosovës nga Gjilani e ka arrestuar një qytetar në këtë qytet pasi ai ia ka mbajtur dy persona në shtëpinë e tij dhe i ka detyruar të vjedhin për të. Prokurori ka vendosur që këtë person ta dërgojë në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here