I kërcënonte njerëzit me thikë, që t’u merrte paratë

0

Është identifikuar dhe arrestuar një qytetar shqiptar në Prizren pasi që për të ekziston dyshimi i bazuar se në bashkëpunim edhe me dy të dyshuarë të tjerë në disa raste i kanë detyruar gjatë vitit 2014 dy meshkujë boshnjakë që t’i japin atij para në të kundërtën i ka kanosur se do t’i therte me thikë. I dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here