I futet gabimisht në shtrat kunatit, dhe e paditë mandej për dhunim

0
Një nuse në Kinë në errësirën e natës e ka ngatërruar dhomën dhe në vend se të shkoj në shtrat me burrin e saj, është hedhur në krahët e kunatit. Dhe për këta më pas e ka hedhur në gjyq kunatin për dhunim.
Ajo i tha gjykatës se u çua nga shtrati për të shkuar në banjo, por në kthim ajo ngatërroi dhomën dhe hyri tek kunati.U shtrijë tek shtrati i tij dhe filloi ta puth, dhe përfundoi me seks.Në mëngjes kur e kuptoi se me cilin kishte fjetur i çoi të gjithë familjen në këmbë që ishin tek vendi ku u mbajt ceremonia e dasmës.

Ajo kërkoi nga kunati 2000 euro për të heshtur, pasi ai refuzoi, ajo menjëherë e solli në gjykatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here