Hynë ta shuaj konfliktin, shndërrohet në viktimë

0

Derisa 2 qytetarë shqiptarë në Prizren, njëri nga të cilët i mitur, janë përleshur në mes veti, një qytetar tjetër ka hyrë në mes të tyre për t’i ndarë, dhe e ka pësuar. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se pikërisht ai që synonte shuarjen e konfliktit mes atyre që po rraheshin, është goditur nga njëri prej tyre me një mjet te mprehtë. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe pas tretmanit mjekësorë është liruar në shtëpi . Quditrisht me urdhër te prokurorit rasti ka shkuar në procedurë të rregullt dhe nuk ka patur të dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here