Humbin Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova, u mbetet të luftojnë për të bronzten

0

Majlinda Kelmendi (-52 kg) dhe Nora Gjakova luftojnë për të bronztën në Dohabte Katarit.

Kampiknja olimpike, Kelmendi, u mund në gjysmëfinale nga Amandine Bouchard (Francë), pas penalizimeve, ndërsa Gjakova u mund nga Tasukasa Yoshida(Japoni).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here