Horror: Ja çka u bëjnë qenve në Vlorë

0

Në Zvërnec të Vlorës e kanë lidhur qenin për peme dhe e kanë lënë aty të varur. Nuk dihet se kush e ka kryer këtë akt ç’njerëzor, por se dihetse qeni i lidhur qëndron akoma aty prej ditësh, ndërsa autorët janë të paidentifikuar. BW shkruan se qeni ka qenë i varur, ndërkohë që aty rrotull ka patur turistë në plazh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here