Holle ka marrë çmimin e Nderit Demeter 2015

0

Holle ka marrë çmimin e Nderit Demeter 2015. Kjo për kapacitetet inovative dhe angazhimin e saj për qëndrueshmërinë dhe cilësinë e lartë produkteve të saj. Çdo vit në Panairin Ndërkombëtar të produkteve BIO, Demeter e.V. ka nderuar punën e anëtarëve të saj me çmime dhe shpërblime të ndryshme. Menaxheri i Holle-s Udo Fischer pranoi çmimin personalisht ne ceremoninë e mbajtur në Panairin Ndërkombëtar të produkteve Bio. “Ne jemi shumë të lumtur që këtë vit kemi marrë çmimin e nderit Demeter”, ka thënë ai.

Holle është ushqim për fëmijë dhe prodhohet në Prishtinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here