Historiania ruse për Ballkanin: Në gusht shpërthejnë sulmet terroriste

0

Historiania ruse, Elena Guskova, ka paralajmëruar se në muajin gusht Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina do të sulmohen nga terroristët, sulme që kanë për qëllim tërheqjen e vëmendjes nga kryengritjet e shqiptarëve në Maqedoni dhe në Luginën e Preshevës.   Sipas historianes, në Ballkan operojnë disa celula terroriste.    Ndërkohë, ajo ka deklaruar se në Serbi ka mbi 1 mijë terroristë të fshehur, të cilët do të gjejnë pretekstin pas kryengritjeve të armatosura në Maqedoni e Luginën e Preshevës, për të ndihmuar “vëllezërit e tyre”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here