Hilmi Jashari zgjedhet Avokat i Popullit të Kosovës

0

Me 63 vota pro Hilmi Jashari është zgjedhur Avokat i Popullit të Kosovës.

Kandidatë për mandatin e radhës, për të udhëhequr me këtë institucion ishin Hilmi Jashari, Isak Hasani dhe Shqipe Ibraj Mala.

Në votim kanë marrë pjesë 80 deputetë. Kundërkandidati i Jasharit, Isa Hasani ka marrë 9 vota kurse Shqipe Ibraj Mala, 5 vota.

Që nga viti 2009 në Kosovë këtë post e mbante Sami Kurteshi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here