Heroi Selajdin Mullaabazi-Mici me dy bashkluftëtarë

0

Në albumin e faqes “Veteranet e UÇK-së” ka zënë vend sot fotografia e heroit Selajdin Mullaabazi-Mici nga Rahoveci.

“Heroi i Kombit
Selajdin Mullaabazi-MICI
Me dy Bashkluftetar
Lavdi & Respekt…”, theksohet në legjendën e fotografisë.

Heroi Selajdin Mullaabazi-Mici ka lindur me 6 maj 1970 dhe ka rënë në fushën e nderit më 6 nëntor 1998.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here