Hashim Thaçi në vizitë tek ish bashkluftëtari i tij fermer në maje të Lubotenit

0

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Hashim Thaçi e ka shfrytëzuar të dielen që ta vizitojë njërin nga ish bashkluftëtarët e tij, aktualisht fermer, Fatmir Hasani. Ai e ka përshkruar Hasanin si një punëtorë të vyeshëm dhe e ka uruar për vitin e bereqetshëm.

 

Më poshtë mund ta lexoni të plotë njoftimin e Thaçit në lidhje me vizitën tek fermeri Hasani:

 

“Sot takova bashkëluftetarin, tani fermerin e vyeshem nga Firaja z. Fatmir Hasani. Në 1800 metra lartësi të shpative të Lubotenit, mblidhte gjërat nga stani i tij për t’u pregaditur për dimër. Me 1200 krerë dele dhe punë me dinjitet, e uroj për vitin e bereqetshëm. HTH”

 

hasha mes

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here