Hashim Thaçi: Aktgjykimi për “Grupin e Drenicës”, tendencë për të njollosur drejtësinë

0

“Drejtësia ka qenë dhe mbetet qëllim dhe mision i popullit, i luftëtarëve të lirisë dhe i imi. Aktgjykimi për Grupin e Drenicës e vë në dilemë këtë synim dhe është jo vetëm tendencë për të njollosur luftën e drejtë të UÇK-së por edhe për të njollosur vetë drejtësinë”, ka thënë sot Hashim Thaçi, zëvendëskryeministër i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Kjo tendencë tanimë nuk mbulohet nga asgjë dhe askush”, është shprehur ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here