Halil Matoshi: “Zafir Berisha e ka vendin në Burgun e Dyzit – jo në Kuvendin e Kosovës!”

0

Analisti politik Halil Matoshi nuk është përmbajtur nga komentet që deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e opozitës, Zafir Berisha, i ka dhënë për komentatorët e mediave dhe për trajtimin që i është bërë Gjyaktës Speciale. Matoshi në një postim në rrjetin social Facebook ka thënë se Berisha e ka vendin në burg.

KOMENTI

Zafir Berisha e ka vendin ne Burgun e Dyzit – jo ne Kuvendin e Kosoves!

Edhe cka duhet me ba tjeter Zafir Berisha, si deputet i zgjedhur (i popullit!?) qe me reagu jo vetem Kuvendi ku ky tip ka ulesen, po edhe partia e tij (perkatesisht fatmir Limaj) dhe para se gjithash Prokurori i Shtetit, Aleksander Lumezi, ex officio…
Ka kohe qe ne, te apostrofuemit ne mandaten e Z.B. Enver Robelli,Dukagjin Gorani dhe une, Halil Matoshi) po presim reagimin e shtetit te cilit i paguajme taksa, ndaj ketyne kercenueseve te rrezikshem per shoqnine dhe sharesve te ndyte, vendi i te cileve eshte ne Burgun e Dyzit, e jo ne uleset e Kuvendit te Republikes se Kosoves!

Zafirberisha

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here