Hakmarrja specifike e burrit xheloz ndaj gruas “tradhëtare”

0

Një burri 45 vjeqar i ishte fikësuar ideja se gruaja e tij 40-vjeçare ishte duke fjetur me dajën e saj pasi ai e kishte ndalur atë një ditë në shtëpinë e tij në Afrikën e Jugut.
Burri vendosë që të hakmerret dhe këtë e bënë në një mënyrë specifike. E mbyllë gruan në dhomën e fjetjes, e detyron të zhveshet derisa ia drejton një thikë të madhe(hanxhar) duke e kërcënuar se do të ia pres kokën nëse nuk e bënë atë që i thotë ai.
Gruaja tregon se ai ishte përpjekur edhe më parë që të ia pres dorën, prandaj tani ka qenë e tmerruar.
“Ai më urdhëroi të shtrihem dhe të hap këmbët dhe pastaj mori ngjitës dhe e vendosi atë në vaginën time. Unë derdhja lotë fytyrës dhe e lusja që të ndalej por atij aq i bënte”, rrëfen ajo.
“Unë nuk e di se çfarë e bënë njeriun kur e do një grua, të ia bëjë këtë asaj”, shprehet e befasuar e njëjta.
Ajo u përpoqë më vonë për të hequr ngjitësin por tani i është shkatërruar jeta, që do të thotë ajo nuk do të jetë në gjendje të bëjë seks përsëri dhe vuan tmerrësisht nga dhimbja.
Ajo thotë se dëshiron ta shohë burrin e saj xheloz të arrestuar por ka frikë nga ai.
“Unë desha të ngrisë padi, por ai iku dhe nuk është parë që nga incidenti. Unë jam e frikësuar se ai mund të kthehet në çdo kohë dhe të ma heqë kokën”, shprehet kjo grua.

hangjari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here