Haki Rugova: Të respektohet marrëveshja, Thaçi të votohet për president

0

Në cilësinë e nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugova ka ftuar strukturat e partisë së tij, që të respektojnë marrëveshjen e nënshkruar nga Isa Mustafa dhe Hashim Thaçi, e cila e bënë Thaçin president.

“Të respektohet marrëveshja e LDK-së e cila është nënshkruar dhe është qëndrim i strukturave të partisë”,ka deklaruar Haki Rugova në radio dukagjini.

Deklarata e Rugovës vjen pas disa zërave siç ishte edhe vendimi i kryesisë së nëndegës së LDK-së në Ulpianë dhe asaj të Tophanës 2, në Prishtinë për mos votimin e Hashim Thaçit për president të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here