Hadërgjonaj: Ishte një vit i tmerrshëm që duam ta harrojmë sa më shpejtë

0

Reprezentuesi Florent Hadergjonaj i eshte gezuar fitores se mbremshme kunder Moldavise duke thene se mund te sherbej si fitore qe ngrit moralin. Perndryshe ai e ka quajtur vitin qe po shkon si te tmerrshem.

“Ishte një vit i tmerrshëm që duam ta harrojmë sa më shpejtë. Mirë që fituam, pasi na shërben për ta ngritur moralin dhe entuziasmin. Tani shpresojmë të vazhdojmë me fitore. Faleminderit të gjithve për për mbështetjen e madhe që na keni dhënë. #FH2 #JemiKosova #JemiDardanët🇽🇰”, ka shkruar Hadergjonaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here