Guy Vernhofstadt Tsiprasit:”Trego që je një lider i vërtetë e jo një profet fals”

0

Guy Vernhofstadt ish ministër i Belgjikës mbajti në parlamentin Europian një fjalim me tone të ashpra e të mbushur me mllef drejtuar kryeministrit Tsipras dhe qeverisjes së tij. Në fakt, ai madje shkon aq larg sa të akuzojë atë dhe partinë e tij Syriza e ” se kanë përdorur sistemin “. Ai thotë se edhe pse një marrëveshje ende mund të arrihet, ajo do të kërkojë qeveria greke që të jetë shumë më e e thellë dhe konkrete me planet specifike ” nuk shoh propozime konkrete ” nga pala greke – tha ai Duke këmbëngulur se Evropa është  ” e fjetur drejt një Grexit ” , ai thotë i thotë Tsiprasit :”Trego që je një lider i vërtetë e jo një profet fals…”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here