Diçka e rastësishme dhe e jashtëzakonëshme po ndodhë në futbollin afrikan

0

Në Kupën e Kombeve të Afrikës  të grupit D është duke u zhvilluar një situatë interesante. Të gjitha ekipet e këtij grupi, pas dy xhirove të zhvilluara, kanë përfunduar me rezulltat 1:1 . Në këtë grup bëjnë pjesë: Kameruni, Bregu i Fildishtë, Guinea dhe Mali. Të gjitha këto ekipe kanë nga 2 pikë. Sonte ne orën 19:00 zhvillohet xhiroja e tretë ku takohen: Kameruni – Bregu Fildishtë  dhe Guinea –Mali. Mbetet të shihet se si do të përfundojnë ndeshjet, por përsëritja e rezultatave me barazim do të ishte një sfidë për institucionet e futbollit afrikan,duke u vënë përballë një dileme për një vendim të arsyeshëm dhe të balancuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here