Gruaja e dashuruar e nxjerr burrin me helikopterr nga burgu

0

Një grua në Francë e ka dëshmuar në mënyrë specifike dashurinë ndaj burrit të saj. Pasi e kishte në burg burrin që e donte tmerrësisht, në vitin 1986, mësoi vet t’i jepte një helikopteri, mori një me qera dhe nxorri bashkëshortin e saj nga burgu. Burri ishte dënuar për vjedhjen e një banke.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here