Greta Hoxha, gjoksi i ri i lajmeve

0

Greta Hoxha quhet spikerja e re që do të na informojë për zhvillimet e ditës ndërkohe që qëndron e pambërthyer, shkruan portali Nam. Ndryshe nga folësja që u largua para pak ditesh nga “Zjarr” Tv, kjo e fundit duket se ka eksperiencë. Greta ka punuar për 5 vjet si gazetare. Ajo është nga qyteti i Fierit dhe ka studiuar për Juridik. Prezantuesja e mëparshme ishte Enki Bracaj. Ajo u bë shumë e famshme pas paraqitjes në lajme pa sutjena, ku shumë media ndërkombëtare shkruan për të.

greta1

greta2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here