Gold AG: Jam i gatshëm për të luftuar në Maqedoni

0

Reperi i njohur, Gold AG, ka pranuar se ai është i gatshëm për të shkuar dhe për të luftuar në Maqedoni.

Gold AG ka pranuar se do të shkonte në Maqedoni, po që se do të dihej se është luftë.

Madje ai është betuar në Zot se do të shkonte atje për të luftuar.

“Pasha All-llahun unë jam i gatshëm për të luftuar atje. Veç le të nisë mirë lufta se unë jam atje. Në all-llah po ju betohem për këtë. Kam dëshirë të vdes siç kanë vdekur ata në Kumanovë”, u shpreh Gold AG në Zonë e Lirë.

Nuk është hera e parë që Gold AG bën deklarata të tilla spektakolare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here