“Gjyshja” që habiti jurinë dhe publikun me këndimin rep (video)

0

Në versionin amerikan të spektaklit “Unë kam talent”,një grua e vjetër në moshë ka pushtuar audiencën.Kur ajo u paraqit para jurisë dhe tha se do të këndonte rep,të gjithë kanë qeshur por shpejt të qeshurat u zëvendësuan me habi dhe ovacione si nga juria poashtue dhe nga publiku.

Shikojeni këndimin e “gjyshes” siç u quajt nëpër media dhe dhe rrjete sociale:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here