Gjykata Supreme: Kurti dhe Haxhiu në arrest shtëpiak

0

Gjykata Supreme sot ka vendosur që deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtit dhe Albulena Haxhiut, t’u ndryshohet masa e paraburgimit në atë me arrest shtëpiak.

“Gjykata Supreme duke vendosur lidhur me kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë, të mbrojtësve të të pandehurve Albin Kurti dhe Albulena Haxhiu, ka aprovuar pjesërisht kërkesën dhe ka ndryshuar aktvendimin e formës së prerë, ashtu që ndaj të pandehurve ka ndërprerë masën e paraburgimit dhe u ka caktuar arrest shtëpiak. Të pandehurit Albin Kurti, masa e arrestit shtëpiak do t’i zgjasë deri me datën 28.12.2015, ndërsa të pandehurës Albulena Haxhiu, masa e arrestit shtëpiak do t’i zgjasë deri me datën 07.01.2016.”, thuhet në njoftimin e Gjykatës Supreme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here