Gjykata Speciale të hetojë ekstremistët fetarë

0

FITIM ÇEKU

Asnjëherë nuk kam folur per ektremistët fetarë kaq haptazi! Pse Gjykata Speciale të mos i hetoj ektremistët, kur sigurimet e shteteve të Europes e dinë shumë mirë se ektremistët kosovarë janë klan i Serbisë dhe Rusisë. Me qëllim që Kosova të kalojë në një vend terroristësh, që Serbia të ankohet në BE, se shqiptarët bënë krime ndaj serbëve, se shqiptarët e nxitën luftën dhe ne u mbrojtëm. Këtë po mundohet ta bëjë me qellim që SHBA të prishë marrëdhëniet me Kosoven, që SHBA të pendohet për atë çfarë bëri në vitin 1999. Pse pra Gjykata Speciale nuk i heton edhe ata që janë ne dëm të Kosoves. Ektremistët  që tani janë shfaqur, në kohën e luftës ishin kundërshtarët më të mëdhenj të UÇK-se. A duhet Gjykata të marrë në shqyrtim edhe ata shqiptarë që ishin gjithmonë për dëmtimin e Kosovës?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here