Gjobitjet në trafik përditshmëri

0

Policia e Kosovës vazhdon me angazhimin policor drejt parandalimit të aksidenteve dhe ngritjes së nivelit të sigurisë në trafik. Zyra për Informim e Policisë së Koosvës ka bërë me dije sot se një ditë më parë ndaj shkelësve të ligjit mbi komunikacionin rrugor ka shqiptuar 858 tiketa të trafikut. Gjobat në trafik janë përditshmëri, ku çdo ditë raportohet për tiketa 3 e 4 shifrore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here