Gjenerali Rama:Ushtria e Kosovës do të veprojë aty ku kërkohet

0

Komandanti Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama, ka thënë FSK-ja nuk merr leje nga NATO për të shkuar në veri të vendit pasi, sipas tij, Ushtria e Kosovës do të veprojë aty ku kërkohet nevoja.
“Ne nuk imponohemi as në veri, as jug, e as në lindje dhe perëndim. Për këtë arsye dua edhe ta sqaroj se varësisht prej nevojave që i kanë qytetarët dhe nevojat që i ka shteti i Kosovës, ne do të veprojmë. Ne nuk marrim leje nga askush”, ka thënë Rama për RTK-në.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here