Gjenerali Philip Breedlove sot qëndron në Kosovë

0

Komandanti suprem i forcave aleate për Evropë gjeneral Philip Breedlove, do të qëndrojë sot në Kosovë. Sipas një njoftimi për media të KFOR-it të enjten gjenerali Philip Breedlove do të vizitojë KFOR-in dhe pasdite do të mbajë një konferencë për media në Shtabin e Përgjithshëm të KFOR-it në Prishtinë.Komandantin suprem të forcave aleate për Evropë do ta presë komandanti i KFOR-it gjeneralmajor Paolo Figliuolo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here