Gëzim Kelmendi formon Partinë Fjala

0
Gëzim Kelmendi themeluesi i Partisë Fjala, thotë se partinë e krijuan për shkak të përvojave të hidhura me subjektet tjera, njofton “Klan Kosova”.
Sipas ideatorëve të themelimit të kësaj partie, tashmë kanë krijuar degët dhe nëndegët në pothuajse të gjitha qytetet e Kosovës.
Partia Fjala ka aplikuar në KQZ për certifikim më 13 maj të këtij viti.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here