George W Bush: George H. W. Bush ishte babai më i mirë që mund të kërkonte një bir apo bijë

0

Ish presidenti George W Bush ka dhënë lajmin për vdekjen e babait të tij poashtu ish president, George H. W. Bush.

Ja njoftimi i tij:

“Jeb, Neil, Marvin, Doro dhe unë jemi të pikëlluar që të njoftojmë se pas 94 viteve të mrekullueshme, babai ynë i dashur ka vdekur. George H. W. Bush ishte një njeri me karakterin më të lartë dhe babai më i mirë që mund të kërkonte një bir apo bijë. E gjithë familja Bush është thellësisht mirënjohëse për jetën dhe dashurinë e 41 viteve, për dhembshurinë e atyre që kanë shërbyer dhe u lutën për babanë dhe për ngushëllimet e miqve dhe bashkëqytetarëve tanë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here