Gencin publiku e largon nga Big Brother

0

Banori qe le shtepine e Big Brother, duke humbur mundesine per te fituar Cmimin e madh eshte Genci.Kjo ndodhi pas votimeve një javore ku në nominim ishin:Diedoni,Alba,Tea dhe Genci.Publiku duke mos qenë i kënaqur me “lojën” e Gencit e dënoi dhe që nga sonte ai nuk është më pjesë e shtëpisë më të përcjellur dhe më të komentuar në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here