Gazetarja Istriva Gava, “provokuesja” nga një pozicion FOTO

0

 

 

Istriva2Istriva1

 

Ajo shumicën e fotografive që i realizon kohët e fundit i bën në të njëjtën pozitë dhe linjat e saj seksi duken. Nuk dihet se a e bën këtë me apo pa qëllim, por është kjo gazetarja Istriva Gava. Ajo është nga Elbasani dhe ka studiuar për Psikologji. Aktualisht punon te gazeta kulturore “Nacional”. Së shpejti mendon që të punojë edhe në television si moderatore, ku do që të ketë emsiionin e saj për të intervistuar artistët.

istriva3

Istrivia4

Istrivia5

Istrivia6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here