Gani Geci: “Isa Mustafën veç nëse e vranë reja se Fatmir Sejdiu e Vjosa Osmani s’mund ta rrëzojnë”

0

Ish-deputeti Gani Geci ka thënë se Fatmir Sejdiu e Vjosa Osmani kurrë nuk do të mund të rrëzojnë Isa Mustafën nga pozita e Kryetarit të LDK-së.

Ai ka thënë se Isa Mustafa s’e ka përkrahjen e elektoratit por të delegatëve, të cilët presin të punësohen.

REAGIMI 

Dryshimi ne mes te LDK -es se presidentit Rugova dhe LDK -es se Isa Mustafes është si vijonë

1. Presidenti Rugova kishte mbeshtetjen ne Popull dhe atehere kur fraksionet si te burgosurit Politik e ma vonë edhe Sabri Hamiti ,Eqrem Kryeziu e disa te tjerë qe tentonin ta kundershtonin Presidenti rugova e rriste numrin e delegatëve nga baza .

2. Farmirë Sejdiu edhe Isa Muatafa du ke pa paknaqesit ne popull zvoglonin numrin e delegatëve nile Isa Mustafa me vendim te kryesis i nxjerr jashtë delegatet e zgjedhur .

Sa ma pak Delegat aq ma let i Kontrollon besa edhe ma pak vende pune per me ju gjetë

Isa mustafen veq ne vrafte reja se per qe mundet me Rrxu Fatmirë Sejdiu e Vjosa Osmani le te harrojn .

Jo qe e dojnë Elektoratorati po e e donë Delegati sepse Delegati ka me hi ne punē e jo elektorati .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here