Gabimet që femrat i bëjnë në shtrat

0

Shumicën e gjërave që i keni bërë deri më sot duke meduar se u pëlqejnë meshkuve, në fakt më tepër i largojnë ata. Heshtja gjatë marrëdhënies, përqëndrimi në të njejtat pika të kënaqësisë gjithmonë e më tepër e ftohin marrëdhënien dhe i largojnë meshkujt nga ju. Nëse nuk doni ta dëmtoni lidhjen tuaj, mos i përsëritni këto gabime. Ja gabimet më të shpeshta të grave në shtrat:

Fshehja pas maskës së amësisë

Gjestet e amësisë lëreni jashtë dhomës së gjumit. Bashkëshorti juaj, para se t’ju lindnin fëmijët, ju dashuronte. Kështu që, momentin kur të futeni në gjomën e gjumit “Amësia jashtë, Marlyn Monroe Brenda”.

 

Mos u bëni e turpshme në shtrat

 

Mos u tërpëroni të bëni gjëra të pista në shtrat. Mos veproni si një e vdekur në shtrat. Bëhuni më e gjallë dhe provoni gjëra të reja.
Mos e harroni feminizmin

 

Mos veproni me partnerin tuaj sikur “me miken tuaj me të afërt”. Gabimi i shumicës së grave është se pasi të përparojnë në lidhje fillojnë të tregojnë çdo gjë tyren personale. Gjërat që mund t’i diskutoni me miket tuaja mundohuni të mos i diskutoni me të dashurin tuaj.

 

Mos rrini e heshtur gjatë marrëdhënies

 

Meshkujt për epsh kanë nevojë të dëgjojnë dhe të shohin. Atë që e ndjeni duhet ta shprehni, dhe kjo është fshehtësia e shtratit. Mos u turpëroni, ai këtë e do…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here