Futbollistët e Palermos e dëgjojnë N.U.N-in e Bleros

0

Portieri i Palermos, Samir Ujkani, dhe mbrojtësi Zouhair Feddal këndojnë këngën e Bleros  N.U.N. “Pas formës së mirë që po kalon Palermo ia vlenë të dëgjohet edhe nje super keng ka then Ujkani me mikun e tim Marokin Zouhair Feddal”, ka thënë Ujkani.
https://www.youtube.com/watch?v=R91V2F4uHBc

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here