Futboll

0

BEHAR GJOKA

Politikanë sharltanë të Shqipërisë, lëreni rehat kombëtaren…Kemi hyrë në orët më të vështira dhe më të rëndësishme të ndeshjes. Nuk ka nevojë për emocione koti, eomocine hipokrite të politikës shqiuptare që po merrkan përsipër të udhëehqin kombëtaren… Asgjë nëuk e pengon më shumë kombëtaren se sa morali i shpifur i politikës që ka krijaur psikologjinë e terroirit… Asgjë e mbrapshtë, të cilës bëjnë sikur i trembën ata, skërbuthsa të patriotizëms rapsodike, nuk ka për të ndodhur… Futbolli është urë qytetërimi… Nuk ka nevojë për gjuhën e moralit bajat të politkës. Nuk është as luftë e as betejë, është vetëm një ndeshje futbolli…Po tu digjte bytha, prapanica e majme në korrupsion, për kombëtaren kishin berë stadiumin në Tiranë…Larg duart nga Kombëtarja…Duam lojën më shumë, duam edhe rezultatin…Na këni bërë aq krenar se Serbia e ka ndeshje jetë…Ju e keni për kënaqësi se tashmë keni hyrë në histori…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here