Fotoreporteri Sulejman Kllokoqi në Shqipërinë e vërshuar nga uji

0

Fotoreporteri i njohur Sulejman Kllokoqi është zhytur në ujë me mjetet e tij të punës sot në Shqipëri. Kjo si pasojë e vërshimeve që ndodhën jo vetëm në Shqipëri por edhe në Kosovë. Gjithsesi që kjo për Kllokoqin nuk është situata më e jashtëzakonshme. Ai ka kryer punën e tij në shumë vende ku janë zhvilluar dhe luftra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here