FOTOLAJM: “Shqiponja” e Policisë

0

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni dhe drejtori i Policisë së Shtetit të Shqipërisë, Haki Çako, kanë bërë simbolikën e shqiponjës sot në Prishtinë. Ata kanë nënshkruar një Momerandum bashkëpunimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here