Fotoja që po bënë xhiron në internet:çka ka të jashtëzakonëshme?

0

Një foto e marrë në një parking të veturave në regjionin Liege të Belgjikës,përkatësisht afër stadiumit të Standardit,po bënë xhiron në rrjetet sociale.Ku është saktësisht anomalia e kësaj foto?Shumë përgjigje janë dhënë.Ju shikojeni me kujdes dhe mundohuni të jepni mendimin tuaj.Nga përgjigjet e shumta që janë dhënë duket se anomalia qëndron në daljen nga parkingu,por jo i të gjithë rendeve.Analizojeni situatën,mendoni që ju jeni pronari i një nga veturat e parkuara,dhe njëri nga rendet ka (apo s’ka) mundësi dalje.

1068460925_B975730598Z.1_20150605150949_000_GNJ4KIKSB.1-0.png

Përgjigja ende nuk është zgjidhur,ju jeni ata që keni mundësi të jepni mendimin tuaj,e ndoshta nesër do të gjindet përgjigja e saktë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here