Fotografia që shokoi botën por që ndryshoi jetën e djaloshit 9 vjeçar

0

Fundi i muajit qershor e gjen një djal 9 vjeçar duke mësuar në rrugë nën dritën e reflektorëve të Mc Donald’s-it.Ishte ky një fëmijë filipinas i pastrehë.Rastësia ndodhi aty për aty sepse një student e bëri foton e djaloshit e cila së shpejti bëri xhiron në rrjetet sociale në tërë botën.Por kjo edhe i ndryshoi jetën djaloshit 9 vjeçar.

1666098513_B976044008Z.1_20150711155427_000_GDB4RMJKQ.1-0

Historia është treguar në gazetën angleze “Mirror”.Në ndihmë të djaloshit Daniel Cabrera janë vënë shumë njerëz të cilët i kanê siguruar kushte jetese,libra për shkollë dhe njëkohësisht edhe regjistrimin në Akademinë policore të shtetit Filipine.”Dua të jem polic dhe ta ndihmojë shtetin tim” -ka deklaruar Danieli në një bisedë për media,-njofton PortaliOnline.com.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here