Fotografia që po tërheqë rrufeshëm vëmendjen shqiptare

0

Kjo fotografi po shpërndahet rrufeshëm në rrjete sociale e faqe të ndryshme shqiptare interneti. Një pjestëtare policie e paidentifikuar nga “Njësia speciale Shqiponjat” ka tërhequr vëmendjen e përdoruesëve të internetit në të gjitha trojet etnike shqiptare e më gjerë.  Bukuria dhe madhështia e polices shqiptare, uniforma e veqantë, ambienti i bukur përreth dhe një kafshë e bukur pranë saj, e kanë bërë të veten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here