Fotografia e ditës:ky fëmijë është i pafajshëm

0

Ngjarjet në Kumanovë tronditën Maqedoninë dhe tërë Ballkanin.Por më shumë nga të gjithë duket e tronditur kjo vajzë e vogël,në rrethinat e luftimeve në Kumanovë.

Foto është realizuar nga Vizar Kryeziu i Asociated Press.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here