Fotografi nga 24 marsi 1999, varrimi i dëshmorëve Gazmend e Agron Mehmetaj

0

Fotografi e veçantë nga një ngjarje e veçantë e para 17 vjetëve.
Kjo është një pamje nga ceremonia mortore në varrimin e dëshmorëve të UÇK-së Gazmend e Agron Mehmetaj, dy prej tre dëshmorëve të Betejës së 24 Marsit 1998. Në fotografi shihet duke mbajtur fjalim Fetnete Ramosaj, ish reportere e luftës nga Zona Operative e Dukagjinit.
Në varrimin e organizuar në Gllogjan, më 27 mars 1998, sipas Ramosajt kishin marrë pjesë mbi 30 mijë veta.
Fotografia është bërë nga gazetari Albert Shala dhe është postuar këto ditë nga Fetnete Ramosaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here